2014. április 9., szerda

Megérkezés



Mersin 1 nap

14 órával a reggel fél ötös indulás után sikerült megérkezni repülőutunk céljához, Adanába. Innen már csak fél óra buszozás volt hátra a helyi járattal. És utána még negyed óra amit a mentor Jusszuf kisbuszában töltöttünk, és el is értünk Kazanliba a szálláshoz. Mersin még fél óra autóúra van. Azt hiszem remekül sikerült elnevezni a blogot.
Az utazás maga nem volt nagyon izgalmas, bár a második átszállásnál a mellettünk lévő kapun Batmanba lehetett volna repülni ami azért csábító lehetőség.
A falu kedvesnek tűnik így elsőre, mindenhol pálmafák, a boltban kilóra lehet venni a tealevelet meg a kávét és még sört is árulnak; nagy megkönnyebbülés.
A szállás két lakásból áll a tengerparton, tengerre nyíló ablakkal (bár kicsit gettós érzés, a lépcsőházban áll a szemét, leszakadt ajtók ilyenek).
 Van néhány kóbor kutyánk meg macskánk is. Nem értettem elsőre hogy miért követnek azok után is hogy figyelmeztető jelleggel a legkisebbet lerúgtam a lépcsőn, de a bolgár kolléganő bevallotta hogy a kutya olyan aranyos volt hogy megetette.
Egyenlőre hárman vagyunk, a bolgár csaj aranyos (végtelenül ciki vagyok de nem jegyeztem meg a nevét és még csak facebookom sincs h lecsekkoljam), elmesélte hogy hisz a szellemekben meg az aurában és minden este sóval zuhanyzik hogy kitisztítsa a csakráját. Már látom hogy nagyon jó barátok lesznek Julival aki mikrobiológus és kicsit lenézi ezeket az elvont dolgokat
Két lakás van, az egyikben van internet a másikban meg a fiuszoba, ez kicsit megnehezíti a blogolást de annyi baj legyen. Egyelőre édes kettesben vagyunk a bolgár csajjal ebben a lakásban, míg én írok, ő egy füstölővel rohangál körbe gondolom szellemet űz vagy beállítja a csakra szintet vagy valami ilyesmi, kicsit töri az angolt meg belekever bolgár szavakat ezért inkább csak rábólintok bármit mond.
Ma este éjfél körül érkezik az olasz meg a román különítmény őket lehet h illene megvárni, a gitáristen és a barátnője 4 kor érkeznek, őket tuti senki nem fogadja, mindegy lesz még 2 hónap barátkozni velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése