2014. április 12., szombat

Szabadnap



4. nap
Kissé elcsúszott napunk volt, a buli utánra nem terveztünk be semmi programot. Reggel tízkor ébredés után átértem a netes lakásba ahol Angela és Kalina már ébren volt de rajtuk kívül csend és hullaszag.
A csapat nagyjából fele küzdött mérhetetlen fejfájással, Juli osztogatta az aszpirint mint a cukrot, szegény Gitáristent viselte meg a legjobban, ez abból látszott hogy egész délelőtt legfeljebb 4 embernek mutatott be Skypon üvöltve pedig minimum 10 haverjával szoktunk megismerkedni ebédig.

Ebédről szólva az olaszok kitettek magukért (pestót kaptunk), bár szabadkoztak hogy a tészta nem főtt meg eléggé és a szósz sem az igazi. Georgiana kedvesen rámutatott hogy paprikás krumplinkat már ott lenyomta hogy ők legalább nem cseszték el a bevásárlást.
Délután lementünk focizni a helyi srácokkal, igazi grundfoci hangulat volt az ellenfélnél, betonpálya, védekezés nincs, senki sem passzol és minden egyes csel után különböző híres focisták neveit kell kiabálni. A meccs végén Lucával már arra játszottunk, hogy az összes gólt az ötéves kissráccal lövessük akit nem akartak beválogatni a csapatukba ezért átadták hozzánk.
Vacsora előtt kidobtuk az összes húst amit vettünk mert leolvadt a hűtő, vacsora után pedig elkértem Juli gépét hogy végre megcsinálhassam a „who is who” bejegyzést. #finally #yolo

Hmm a gitáristen most kérdezte meg hogy hogyan kell meleg vizet csinálni a zuhanyzóban. Vajon eddig bírta a hideget vagy 4 napja nem fürdik? Ezek a kínzó kérdések hajnali egykor.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése