2014. április 23., szerda

Évnyitó



15. nap

Reggel még egyszer elpróbáltuk a táncot, Kalina megsértődött valamin, amit én nem érthetek és felment a lakásba szomorkodni. Mondjuk úgy általában nem értem a csajt most is bejött, megtöltött egy literes kancsót vízzel rámkacsintott és elment valahova. Most jött vissza. Meglocsolta a fákat.
Indulás előtt véletlenül szándékosan itthon hagytuk az arcfestő készletet csak a kagylókat kellett vinni. Nem emlékszem hogy írtam e a helyi buszjáratról, a ház elől indul, kb 12 személyes kisbuszok, nagyjából egységesek de mindegyik magán viseli a sofőrje kézjegyét. A tegnapi sofőr partybusznak rendezte be a sajátját, így kb öttel gurultunk el az iskoláig maxra tekert zenével. A Gitáristent úgy kellett lerángatni mikor megérkeztünk.

Végül az egész buli nagyon évnyitó hangulatú volt, kedves buzdító versek Atatürk emlékére, énekkari darabok Atatürk dicsőségét hirdetve és táncok amik Atatürknek nagyon tetszettek volna. Ebbe a vonulatba nem fért volna annyira bele a „balra kettő jobbra kettő és jazzhands” tánc néhány kedves huszonévestől ezért inkább hanyagoltuk az egész táncolósdit, majd előadjuk olyanoknak akik megérdemlik. Mondjuk az óvodásoknak.
Délután nem volt teljesen tiszta számomra hogy workshop van vagy szabad program ezért inkább a biztonság kedvéért elmentem aludni, senki nem hiányolt viszont megcsinálták nélkülem a szemétszörny jelmezemet. Egy fekete zacskó, ráragasztva két rajzolt szem. Nem látok ki belőle, de legalább takarja a fejemet.

Estére Lucával megbeszéltük hogy elmegyünk megnézni a Bl elődöntőt Seyhan házában, az utolsó pillanatban csatlakozott a Gitáristen, Angela és Georgiana is. Elkötelezettségüket nem lehetett elvitatni, például a Gitáristen arra a kérdésre hogy melyik a kedvenc csapata azt mondta hogy American Union States, és csak a buszban merte megkérdezni hogy ugye ez egy rögbi meccs. Szerencsére a hatvanadik perc körül el is aludt. A lányok egy fokkal jobbak voltak, egészen a hetvenedik percig úgy csináltak mint akit érdekel de akkor lecserélték Cristiano Ronaldót. Legközelebb vagy a férfi klubba kell szervezni a meccsnézést vagy sör helyett vmi erősebbel kell készülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése