2014. április 17., csütörtök

Raki



9. nap
Elmentünk meglátogatni az iskolát ahova a foglalkozásokat szervezzük, általános iskola és óvoda egyben, kisgyerekek, hangosak, nem beszélnek csak törökül, ergo meg fogják gyilkolni a csoportot ha túl közel engedjük őket. Felajánlották hogy festhetünk a falra a gyerekeknek, az előző csoport már alkotott valamit, az is be lehet majd fejezni.
Még délelőtt elmentünk bevásárolni, háromszor olvadt le az agyam minimum hogy mekkora hülyeségeket képesek kitalálni irgalmatlan drágán csak mert náluk otthon olcsó.

Délután törökóra volt, a nyelvtani része egyelőre nagyon hasonlít a magyarra (ragozás) ami nekem nem hátrány, de a többiek fél órára leragadtak ott, hogy hova tűnik a létige.
Georgianával lementünk focizni a helyiekkel, az összes kis nyomi rögtön szerelmes lett bele, így gyakorlatilag a meccs arról szólt hogy ki tud több passzt adni neki, miközben az ötéves kislányokkal ugrókötelezik.
A délutáni bevásárláskor Angelához a helyi boltos hozzávágott 5 liter házi készítési Rakit, nem teljesen tiszta előttem a történet hogy miért de azért nem panaszkodok, este meg is próbáljuk hogy milyen.


Megpróbáltuk milyen. Három kör után mindenki nagyon szeretett mindenkit. Most kíváncsian várom hogy mennyire emlékeznek ebből ha felébrednek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése