2014. április 19., szombat

Tarsus esőben



11 nap

Csak Juli és Georgiana gondolta úgy hogy érdemes esőben elindulni, de nagy örömükre meggyőztem Angelát és a Gitáristent is hogy jöjjek így öten indultunk el. A többiek itthon maradtak, kifestettek két tojást és felírták a falra a számokat törökül. Mondjuk a hármat speciel rosszul írták fel de a többit eltalálták ami 90%-os arány, egy szavunk sem lehet.

A városba vezető úton rögtön hasznát vettük a Gitáristen nyelvtudásának, megtaláltuk az átszállást ( meg szerencsék is volt mert állítólag itt ha megkérdezed egy sofőrtől hogy ez e a te buszod gondolkodás nélkül rávágja hogy igen bármerre megy.)

Tarsusban rövid keresés után megtaláltuk a Szent Pál templomot, viszont hosszú keresés után nem találtuk meg a múzeumot. Mivel vizesek és éhesek voltunk beültük enni az első kebaboshoz ami szembejött, itt beszélgettünk egy helyivel aki véletlenül tudott angolul és felajánlotta hogy felvisz a kocsijával a vízeséshez.

Mivel a Gitáristennek már lila volt a szája széle, Georgiana meg állva elaludt úgy döntöttünk hogy hazabuszozunk, kivéve Julit aki még mindenképp meg akarta keresni a múzeumot.
Itthon ment a Facebook party ezerrel, mivel elállt az eső inkább elmentem sétálni a partra.
Juli 7 körül ért haza, egyedül mindent megtalált, miután elmentünk elállt az eső, kisütött a nap, sőt egy helyi a saját kocsijával elvitte a barlangokhoz is. Azért mi is jól szórakoztunk a Facebook partyn…..
Holnap valami faültetéses bulira megyük, a többiek szerint ez azt jelenti hogy egész nap fákat kell ültetnünk egy csapat Kazanli polgár felügyelete mellett. Nem szeretem ezt a pesszimizmust, szerintem miután kiástuk a gödröket tuti elmehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése