2014. május 25., vasárnap

Tanulás

46. nap

Mióta átálltunk a 2kor lefekvésre a reggeli kelés is kitolódott 10 körülre, így a nap nagyjából délben tud csak elkezdődni. Angela és Luca el akartak menni mersinbe, gondoltam velük megyek mert jobb dolgom úgy sincs, ettünk egy Burger Kinget aztán hazajöttünk, ennél mondjuk lehet hogy mégis lett volna jobb dolgom. Viszont legalább láttam a török "gyorséttermet", hát a sebessége vetekszik a teknősök partraszállásával, a fagyira a végén 20 percet kellett várni.

A nap további részében mindenki sokat tanult, például hogy nem nagyon vicces bezárni a mentort a szobájába mikor látszik rajta hogy ideges mert esetleg dühös lesz és szétrúgja az ajtót hogy kijusson.
De az is fontos tapasztalat hogy a Gitáristent nem nagyon lehet elkeseríteni semmivel, de ha valaki kiveszi a barátai közül Facebookon az összetöri a szerencsétlen lelkét és elkezd hazavágyódni.
Én megtanultam hogy érdekes meccset nem szabad török étteremben nézni, mert esetleg a hülye török zenére táncoló hülye vendégek idegesíteni fognak. (De legalább nyertünk öröm bódottá.)
Holnaptól pedig megtanuljuk hogy miért hülye ötlet hogy mindenki magának vásárol és főz mert az üvöltözős este sikeresen megszavaztuk hogy mostantól mindenki megkapja a kajapénzt és intézi a saját étkezését, nincs közösködés. Kalina tuti éhen fog halni mert első nap vesz egy cuki rucit a kajapénzéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése