2014. május 23., péntek

MSZM



44. nap

Az éjszakai őrjárat miatt átalakítottuk a napirendet, mivel minden nap kettőig kint kell lenni a parton a délelőtti programokat eltöröltük, helyette esti és éjszakai program van. Sajnos ezzel az ebéd intézményét is sikerült eltüntetni, mivel Kalina akkor is kimegy a partra napozni meg jógázni ha 11 kor kelt fel és ő lenne a soros a főzésben. Legfeljebb majd ebédelünk négykor. 

Este nyilván parttakarítás, éppen egyedül voltam amikor megláttam egy teknőst 6 méterre a parttól. Végre, közel van, él remekül le lehet fotózni, ráadásul még csak sötét sincs és látszani fog belőle valami. De egyre közelebb jön. Tuti jön tojást rakni, sok hülye meg azt hiszi hogy csak éjszaka csinálják, de ez itt és most kijön és tojást rak, kicsit hátrább is megyek, de nagyon csendesen hogy ne riasszam el. Kicsit furcsán mozog ez a teknős. Lehet hogy sérült. Még jobb mint a tojásrakós, megmentek egy szerencsétlen bajbajutott állatot what a glorious day. Hopp kiért a partra. Ki gondolta volna, hogy húsz percig tart amíg a szerencsétlen döglött teknős megteszi azt a 10 métert a partig a hullámok hátán.

Még az éjszakai őrjárat előtt beállított Seyhan beszélgetni a programról, remek volt sikerült berobbantani a feszültséget ami az elmúlt héten itt volt, volt itt minden sírás, üvöltözés mindenkirohadjonmeg, partytime. Bár a kedvencem Kalina volt aki csak feljebb tekerte a hangerőt az Ipodján és tovább festegette a kagylóit.

A végén ittam egy sört és mindenkivel kibékültem. Remek nap volt.
 Legalábbis ennek a kettőnek tuti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése